20 Şubat 2011 Pazar

Mısır Genel Bakış

Mısır dünyanın en gizemli ve büyüleyici yerlerden biridir. O, insan uygarlığının çok beşiği olan ve belki de dünyanın en popüler ve tarihi ve ünlü arkeolojik konumlar olduğunu.Gerçekten Türkiye hakkında bilgi edinmek için bir ansiklopedi gerekmez. Kelimenin tam anlamıyla herkesi eski uygarlık 5.000 yıl biliyor. 

Eğer Giza ve Sfenks, en Piramitler heybeti veya dünyaca ünlü Abu Simbel gibi Nil çeşitli mabetler, Mısır'a bir tatil beklentilerinizin üzerinde değer sunacak tarafından Mısır'a ilgi ister. Dışında tüm arkeolojik, Mısır, aynı zamanda güneşli gün için bilinen ve tüm bölgedeki en güzel kumu altın plajlarından biri ev sahipliği yapıyor. 

Tüm Mısır şehir ve tatil köyleri, Şarm-el-Shiekh ve Hurghada, Kızıldeniz kıyısında bulunan iki, Of, güzel plajları ve lüks oteller nedeniyle dünyadaki turistler arasında popülerlik kazanmıştır. her şey dahil ve konforlu bir konaklama sunan bu kentlerde de büyük lüks oteller vardır. lüks tatil ve nefes alma deneyimi olanaklar gerçekten Mısır aileleri arasında favori, özellikle İngiliz turistlerin ucuz tatil yaptık.

Mısır - Etkinlikler & Aktiviteler

Family on holidayMısır tatil ve şimdi, birkaç yıl turistlerin en üst önceliği olan eğilim onlara teslim değeri olarak değiştirmek olası değildir bulunmamaktadır. En popüler faaliyetleri sadece berrak mavi sularını ve muhteşem sahne vermiyoruz, aynı zamanda turist Mısır'daki tatil keyfini bir çok huzurlu ve rahat bir zaman teklif plajları üzerinde yoğunlaşmış bulunmaktadır. plaj aktiviteleri, en popüler biri Out tüplü dalış olduğunu. Tower Beach Tüplü dalış nefes hayatındaki gözlük alarak en şahit olanak görebileceğiniz kadar plajda mercan ayağı dışında 1.000 deniz türleri, tanık. 

Ayrıca, şnorkel, sörf, rüzgar sörfü, yelken gibi plajlar, az su sporları aktiviteleri ile kendinizi zevk verebilir veya cam alt tekne ya da deniz bisikleti bir yolculuk için gidebiliriz.size dünyanın tüm yönlerini bir şey verir Mısır harika. arkeolojik hazineler ve güzel plajları sunmak dışında, aynı zamanda turistler için ilgi çekici biri olan sakin çöller, özellikleri. 

Eğer daha büyük bir heyecan ruh halinde bir deve sürme, daha fittingly ya, bir motosiklet üzerinde ya da bir Çöl Safari ya bir cip kiralayarak gidebiliriz. Her iki şekilde, çöl size Mısır için tatil kaçırmayın gerektiğini eşsiz bir deneyim sunacak. Yemeğe durdurmak gibi Sen rahat, Safari için yolda bir deve alabilir. 

çölde bir romantik at geri binmek de çiftler arasında popüler bir etkinliktir. Ve tüm bu faaliyetlerin dışında, her zaman bunların yeterli olsun asla harika gezi deneyimi, şımartmak olabilir. Bir tatil paketi bu topraklar sunuyor büyü yüzünden İngiliz turistlerin en iyi tercihleri arasında yer alıyor.

Yerler, Gece Hayatı ve Alışveriş Yemek için

Couple on an all inclusive holidayMısır şimdi yüzyıllar boyunca uluslararası bir turizm merkezi olmuştur ve dünya mutfağından en geniş biri olduğunuzdan emin olabileceğimiz herhangi bir yerinde birden fazla yerde birleştirdi. pek çok otel ile birlikte özellikli varlık ile fastfood ve snack bar da kolayca bulunabilir ederken, Türkiye genelinde çeşitli restoranlarda bulabilirsiniz.en güzel lezzetleri biri yazları Nil boyunca barbekü olduğunu. 

Mısır, gece hayatı yılında Orta Doğu renk ünlüdür ve dünyanın en egzotik biri olma üne sahiptir. Şehirlerin en iyi gece hayatı Kahire, Luxor, İskenderiye ve Aswan, birçok gece kulübü ve casinolar, oteller birçok gece eğlenceleri özelliği ise özelliğidir bulmak için. 

Eğer zar zor Mısır'da alışveriş kendinizi devam edecektir. o hediyelik eşya ve antika bir Mısır hiç ziyaretçi, ya da alışveriş takı için, parfüm, ayakkabı, çanta ve diğer aksesuarları, Mısır onun pazarlara kadar onun muhteşem sitelerinde de meşgul edecek şart olsun.

Hava ve İklim

ama, sıcaklık 43 ° C'ye kadar çıkabilir olarak, yazları Mısır ettiğiniz zaman bazı sıcak hava hazırlıklı olun normal sıcaklık 30 civarında kalır ° C Kış 14 ° C ortalama ile, çok hoş bir sıcaklık var, cıva neden olabilir bölgenin ancak iklim de kış mevsiminde olarak 23 ° C gibi yüksek çıkmasına neden olmuştur. 

kışları hala konforlu hem de kesintisiz güneşli 7-8 saat getirebilir süre Yaz zirve dönemi, 12 saat her gün güneş ile, her yıl Ağustos-Mayıs değil. Yağış yüzden ne olursa olsun yıl zaman, Mısır nadirdir, tüm gün boyu güneşin tadını çıkarmak için emin olabilirsiniz. bu kıyı kentleri serin bir deniz meltemi ile sakinleşti gibi Ancak, ısı derecesi ve Mısır'da nem konusunda endişelenmeyin. 

Size çok uygun fiyatlarla CheapHolidays.com ile, son dakika paketi de dahil olmak üzere Mısır'a tatil paketleri çeşitli seçebilirsiniz. Eğer fiyatları online karşılaştırabilir ve aynı zamanda telefon kendi uçuş ve konaklama online ya da rezerv size sunarak Mısır yolunuzu tatil keyfini çıkarmanızı sağlar CheapHolidays.com aracılığıyla en iyi anlaşma güvence emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder