20 Şubat 2011 Pazar

Kanarya Adaları Bakış

Tarihsel Kanarya Adaları ve dünyanın en popüler turistik yerlerinden biri olan ve popülerliğini eğilim sadece son yıllarda geliştirmek görülmektedir. Sadece Kanarya Adaları, ama güzel güneşli bir gün size garanti de seyahat unutulmaz bir hale etkinlikler bol sunuyoruz. 

Bu adalar birkaç adalar Tenerife en büyük ünlü olmak, oldukça vardır. Tenerife en ünlü turistik birisi sönmüş bir yanardağ olduğunu ve üçüncü tabanından dünyanın en büyük Teide Dağı'nın içeren Teide Milli Parkı vardır. Volkan da parlak ve berrak günü Playa de la Americas güzel resort görülebilir. Tenerife o dünyanın en popüler turistik yerlerinden biri olmaya kazanır gözde mekanlara ile tatil bir takım özellikleri. 

Kanarya Adaları, İngiliz turistlerin, Kanarya Adaları sık bakılmaksızın seyahatiniz için yılın süresi arasında özellikle popülerdir. 

genç turistler, çiftler ya da aile grupları, turistlerin her türlü tatillerini zevk Tenerife açmak olsun. Bunun ana nedeni Kanarya Adaları üzerinde farklı turizm, herkes için sunduğu bu güzel manzarasına olsun bir şey var ki aslında, muhteşem beyaz ve siyah plajları veya Teide Dağı'nın gibi doğal güzellikleri. volkanik kaya kendi güzellik katar plajlar, üzerinde çiçek yatak biçimleri olarak bu adaların arazinin volkanik yapısı, kendi güzellik katar. 

CheapHoliday.com gelen Tatil paketleri, size yatırım için en iyi değeri sunmak ve çiftler ve aileler için çok uygun bir seçenek Kanarya Adaları faaliyetleri, bir çok zevk verir.

Gezi & Etkinlikler Kanarya Adaları On

Family on holidayherkes için Kanarya Adaları izlenecek faaliyetlerin çok sayıda bulunmaktadır. Genç turistler genellikle kulüpleri ve barlar şafak tatili uzun kadar bütün gece açık kaldığı Lanzarote, Tenerife ve Puerto del Carmen Playas de la Americas etrafında toplanmışlar. Aksine onları, sen sakin bir ortamda dinlenmek gerekirse, sonra Los Cristianos ve Las Galletas barlar, kafeler ve dükkanlar, size ilgi cekti özelliği için yerler vardır. 

Yönlendirmek bakabilirsiniz plaj off en heyecan verici etkinliklerden biri Tenerife Teide Dağı'nın bir tırmanış. O gerçekten ada ziyaret etmek için bir şans varsa kaçırmamanız gereken bir faaliyettir. Eğer Milli Parkı çare bir antrenör eşlik edebilir ve siz de teleferik ile alternatif ulaşabilirsiniz üst etme yolunun en tırmanmaya. 

bungee jumping gibi diğer heyecan verici aktiviteler, go-karting, yamaç paraşütü, tenis bir dizi ve güzel adanın kuşbakışı sunan bir kablo ile toprağa bağlı bir sıcak hava balonu, bir yolculuk vardır. Hatta size gezisinde meşgul ki başka etkinlik katar Tenerife, adasında çok güzel golf sahaları bulabilirsiniz. Playa de las Americas beldesinde, golf için İstanbul'un en ünlü açlığınızı yerine getirebilecek bazı mini golf sahası da bulunmaktadır. 

Tüm bu faaliyetlere ek olarak, pek Kanarya Adaları çevresinde su sporları faaliyet merkezleri bir çok durumu hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. Popüler su sporları ve aktiviteleri, rüzgar sörfü, sörf, dalış, jet-ski dalış, paraşüt, banana, tekneler ve börekler binicilik, dalış içerir. 

CheapHolidays.com size çok uygun fiyatlarla son dakika fırsatları da dahil olmak üzere bütün bu heyecan verici aktiviteler, zevk için gereken sadece paketler sunuyoruz.

Kanarya Adaları Yaşam

Couple on an all inclusive holidayKanarya Adaları host ve, sen, İtalyanca, İngilizce İspanyolca ve Çince mutfakları gibi farklı mutfakları sunan da turistlere çok iyi hizmeti sunmak kaliteli restoranlar, bir dizi.Turist, adalar üzerindeki tüm karşılanır kendi konukseverlik ve servis emin için tekrar adalara gelmek olur. adalarında taşıma sistemi de çok iyi ve rahat farklı yerlerde ve büyük kolaylık ve rahatlık ile turistik otobüs ve taksi üzerinde hareket edebilirsiniz. 

Kanarya Adaları birçok insan çekmek başka yararı AB'nin geri kalanına göre ada çok ekonomik olduğu gerçektir. Kanarya Adaları birçok yerinde herhangi vergilerden muaf olduğu için yiyecek ve satın alabileceğiniz ürünleri çok ucuz. Bu yüzden dikkatli olun veya sizin Kanarya Adaları ziyaret ettiğinizde bildiğinden daha büyük olasılıkla da daha fazla mağazası olacak. 

Kanarya Adaları Yaşam hangi hatta turistler daha çok tarafından değil, halk tarafından coşkuyla zevk değil, yıl boyunca gerçekleşecek güzel ve renkli festivaller sayesinde daha cazip yapılır.

Hava ve İklim

Hava ve Kanarya Adaları iklim, sadece harika ve Avrupa'dan gelen turistler, özellikle böyle büyük bir turistik olma adalar için önemli nedenleri vardır. tepe Ağustos ayında, 30 ortalama sıcaklık ° C olması Summers, ve bir rüya kim onlar adaları ayrıldıktan sonra güzel bir bronzluk elde etmek için bekleyenler için gerçeğe, güneşli günde 12 saat sunuyor. 

Kışlar gibi, hatta Ocak zirvesinde kış aylarında hoş, ortalama sıcaklık güneş en az 5 saat, 20 ° C işareti kalır. Eğer bir yere kıyı şeridi yanında kalmak eğer Kanarya Adaları en iyi hava keyfini çıkarabilirsiniz. nedeni adalar, güney kesimlerinde Özellikle neden bu parçalar için turistlerin başını en çok. Eğer çoğunlukla açık havada ve güneş yıl boyunca bulabilirsiniz. Yağış, nadirdir ve Kasım ve Mart ayı arasındaki dönemde muhtemeldir. 

CheapHolidays.com Kanarya Adaları için en iyi fırsatları ve tatil paketleri uygun fiyatlarla sunuyor. Her şey dahil ucuz tatil ve son dakika tatil paketleri tüm Kanarya Adaları yerleri ve istediğiniz cazip noktalarını ziyaret etmeye izin verir. 

CheapHolidays.com size mevcut seçenekler fiyatlarını karşılaştırın sağlayarak Kanarya Adaları için ucuz bir tatil için en iyi anlaşma seçmenize olanak sağlar. Sen ve uçuş ve konaklama ihtiyacının seçerek, kendi tatil planı ayarlayabilirsiniz onların rezervasyon online ya da CheapHolidays.com yardımıyla inanılmaz fiyatlarla telefonla yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder